We gaan het weer proberen......
Door: Eugene
Blijf op de hoogte en volg Eugene
20 Januari 2025 | Nederland, Maastricht
Ja proberen, de eerste keer nu twee jaar geleden was ronduit een flop. Slechte reisbegeleider, wist weinig van het land en helemaal niet hoe je dat vak moet uitoefenen. Daarbij delen van het voorgestelde programma werden over geslagen.
Vorig jaar met andere reiscombinatie geprobeerd, dat leek goed te gaan tot enkele dagen voor vertrek er vanuit 'den Haag' een."Niet op vakantie ivm de veiligheid".
En dan nu gaan we het maar weer proberen met die andere reisorganisatie. Hebben ook een ander programma dan bij de eerste reis.
Zoals gebruikelijk, ook omdat Maastricht/Maas nu eenmaal niet dichtbij Schiphol ligt. Er gaat wel een KLM bus Maastricht Schiphol, maar die komt te laat aan voor mijn vlucht. De vaste lezers weten het dan al: Taxi Guus, maar de echtgenote rijdt ook als het nodig is: daarom vanaf nu GCTaxi om mij naar station Maastricht te brengen, en het ophalen vanaf station Bunde: smal perron, de sprinter geen traptreden om op perron te komen, en na 16 stappen zit de koffer in de achterbak en ik naast de chauffeur (chauffeuse).
20 Januari 2025 - 21:42
Corry:
dat is een spannend land. ik kijk uit naar je belevenissen [e-1f340][e-1f340][e-1f340]
20 Januari 2025 - 23:18
Olga Gaykema :
Colombia, lijkt mij allemaal eng… liever de carnavaleske sfeer in de stad Maastricht. Anyhow, het zal een mooie worden. Ik kijk uit naar je belevenissen.
21 Januari 2025 - 11:48
Elly De Vrind :
Eugène ik kijk weer uit naar je boeiende verhalen
23 Januari 2025 - 00:21
Ingrid:
Goede reis wees voorzichtig enik kijk uit naar de verhaken[e-1f618]
23 Januari 2025 - 13:37
Ton:
Hoi eugene ik wens je en fijne vacantie en tot horens gr. Ton