KLM annuleert de vlucht terug
Door: Eugene
Blijf op de hoogte en volg Eugene
21 September 2024 | Japan, Tokio
En dan doen ze net of ze alles geregeld hebben, maar ik zie het niet zo. IPV morgenmiddag vlieg ik nu even voor middernacht met Finnair naar Helsinki, daar heel vroeg om uur of 5 aankomst en maar 1 uur 10 min om over te stappen. Nou ik denk niet dat dat lukt. Ben dan maandagmorgen op Schiphol. Guus je hoort van me of ik überhaupt in Amsterdam aankom op die tijd kan dus ook uren later zijn.
Zondagmorgen
Orders en tegenorders, ik mag nu tot 11 uur op de kamer blijven, beneden is het chaos, iets van 10 groepen gaan weg, daarom dit bericht aan jullie.
KLM heeft dus grote fouten gemaakt, niet genoeg reserve onderdelen, het stond vorige week al in de telegraaf: 12 toestellen van het type waar ik mee zou moeten vliegen staan op de grond. En de vluchten naar USA schrappen durven ze niet, dan kunnen ze de landingsrecht verliezen, dus we pesten de hollanders uit Japan wel. Vorige week zag ik, ik keek dagelijks de wel of niet vertraging bij aankomst uit Tokyo, dat er al 2 TWEE keer eerder dit geniepige spelletje met de klanten is gebeurd. Onze groep 22 personen, ik heb het niet helemaal bij kunnen houden maar er zijn er met Swissair, dus Lufthandsa naar Zürich, een andere omweg is met oostenrijkse vliegtuig via Wenen en dn heel laat aankomst in Amsterdam, en voor mij vannacht even voor 0 uur naar Finland, daar ben ik morgenochtend europeese tijd om 5 uur, één uur om over te stappen en dan naar Schiphol, iets van 7 uur aankomst: ik ben dan geradbraakt. Met KLM zou het een dagvlucht zijn, om 11 uur vertrek hier, 19 uur in Amsterdam. Dan had taxi Guus me omstreeks 22.20 in Bunde kunnen ophalen.
Maar het kan hen blijkbaar niets schelen, die hollanders komen toch wel terug. Nou moet ik wel zeggen, ik heb een speciale kaart bij hen, ik ben de enige die op deze manier is omgeboekt, zonder mij te raadplegen het is dus mond open, doorkauwen en doorslikken.
Ik heb via whatapp de hulppagina van de KLM kunnen raadplegen, zij zorgen voor assistentie in Helsinki dat ik inderdaad (!???????) de vlucht naar Amsterdam kan maken waarschijnlijk dus zonder de koffer. Nog meer kosten voor hen, ook de koffer, nieuw die zal het niet overleven. Lijkt mij iets voor Max, maar ik ga er niet zitten.
De medereizigers blijven dus in ieder geval nog een dag hier, ik in feite ook maar niet om nog iets te doen. En zo maakt KLM nog meer verlies, het wordt tijd dat ze worden opgeslokt door AF
21 September 2024 - 15:31
Mark:
1 uur en 10 min moet lukken, alleen of je bagage dat ook haalt :), maar het voordeel is dat ze het dan naar je huis brengen, dan hoef je niet te slepen
21 September 2024 - 15:35
Ben Thailand:
Oeps dat zal wel lukken Eugene. Bagage zal doorgeladen worden. Net genoeg TIJD voor een lekkere CAPPUCCINO
21 September 2024 - 15:42
ELLY :
Eugène vroeger of later een ding is zeker. Je komt thuis in Maastricht.
Ik kijk uit naar naar je foto ' s
21 September 2024 - 15:47
Rob En Annemie :