Narita airport
Door: Eugene
Blijf op de hoogte en volg Eugene
22 September 2024 | Japan, Tokio
Omdat KLM me dus op die nachtvlucht met Finnair heeft gezet, en de rest van de groep pas morgenochtend om 11 uur gaat vliegen, de meesten via Wenen, moest ik alleen met een taxi naar het vliegveld. Rekening KLM. Schrok me rot, bij het hotel vroeg ik of 12000 Yen voldoende was, Ja, maar het was op het eind op de teller 29700, gelukkig kon ik het betalen met creditcard, heb ik meteen bewijs voor de KLM.
Zit nu te wachten op instappen, typische Hippievlucht, vliegen via Helsinki van/naar Japan schijnt bij Finnair goedkoper te zijn, KLM moet Rusland en in Azie een aantal gebieden ontwijken waardoor bij hen de vlucht 4 uur langer is.
In ieder geval morgen ochtend een berichtje uit Helsinki, als ik nog wel kan instappen, heb maar 65 min overstaptijd. Bij het plakken van de label gingen er ook 2 extra labels mee, niet alleen de priority maar ook een rode, ze versturen al die haastklussen in een keer naar de bagage kelder zodat die er ook als eerste uitkomen. Maar hopen dat de koffer er in Amsterdam bij is, anders die ongein er ook nog bij.
22 September 2024 - 16:01
Neef Dees:
Zo te zien gaat dat lukken. Blijf rustig..
22 September 2024 - 16:17
Lex:
Nou, terugreis met obstakels. Veilige reis gewenst.
22 September 2024 - 17:02
Angele:
Goede reis em fingers crossed mbt de [e-1f9f3]groetjes Angele
22 September 2024 - 22:23
Jan:
Zo’n prachtige reis en dan zo’n slecht einde.
23 September 2024 - 14:19
Olga Gaykema :
jij als eerste alleen los van de groep, is dat niet een beetje vreemd als het een groepsreis is? Anyhow, hoop voor je dat jij en je koffer op het zelfde vliegveld en tijdstip van boord gaan! Groetjes uit een zonnig Maastricht
24 September 2024 - 11:12
Eugene Hardy:
Even aanvulling: dat ik als enige met de Finnair terug moest kwam door mijn reservering van de heenvlucht; ik had ervoor gekozen niet als sardientje vervoerd te worden, maar meer als haring in een wat bredere stoel met ook meer beenruimte. De rest van de groep was verdeeld over Oostenrijk, dus Wenen, en Zwitserland, Zürich. Zij gingen de volgende morgen terug en hadden daardoor, prettig voor hen, ik zat weer in het donker, met een extra nacht slapen waarvoor nog hotelkamers gezocht moesten worden. Zij kwamen in een heel duur hotel terecht eigen schuld dikke bult voor KLM. Ik heb door die taxirit een dure rekening voor de KLM.