Gearriveerd in Bangkok
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Eugene
13 Januari 2011 | Thailand, Bangkok
De stewardessen zijn allemaal (nou ja bijna allemaal) oosterse schoonheden in een prachtige outift. Ik kreeg van zo'n exemplaar een paars zakje in mijn hand gedrukt, het was half donker, en wat stond er op : Take me home...... Ik dacht eerst dat begint goed, maar dan moet ze ook eerst 14 dagen mee op rondreis. Pech er zat het hoortoestel in om de film te kunnen volgen. En als jullie me (weer) niet geloven; zie straks bij de foto's: en de schattebout, en dat paarse zakje met die vreemde tekst.
Een half uur later kwam ze met de menukaart: in het Thais. Dus Ben jij moet het maar voor me trachten vertaald te krijgen, de hap die ik kreeg staat ook op een foto.
Er is ook een foto van koffie, glas water en glas cognac. Dat laatste glas was van de buurman, staat er bij ivm de kleur en de 'compositie'
Was geen gewoon goedkope bocht, ook wat in dat glas zit is het volgens mij ook: merk mag ik niet noemen: reclame, maar geloof me een goeie, en dan ook nog eens VSOP.
We kregen ook nog ontbijt: een ommelet met champignons, en heel veel water en limonade te drinken.
En zo waren we dan om 6.20 lokale tijd in Bangkok; we moesten snel overstappen, want het toestel naar Cambodja zou al binnen een uur vertrekken. Nou dat is ook goed gekomen, en daardoor dat rare bericht vanmorgen; ga dat zo weghalen.
Hier in Cambodja dezelfde film (wel ander vliegveld) van 14 ambtenaren, die kunnen plakken (sticker/visum) of kunnen schrijven; of en dat is het meest belangrijke: kunnen geld tellen: zo'n 20 x 20 USD.
Maar ook hier door dat wachten bij het visumbureau geen wachten meer op de koffer, en toen.... dat komt straks.
13 Januari 2011 - 15:35
Riet:
Hallo Eugène.
Je berichten worden steeds opwindender! Of ik meereis. Je beschrijft het zo levendig en fantastisch. Alvast bedankt. En wat een mooie meisjes lopen er om je heen. De warme hap is geen hapje, de hoeveelheid lijkt meer op een meergangenmenue zoals die in een chaufeursrestaurant worden geserveerd. Ik krijg trek als ik het zie.
Hier regent het nog steeds. Het werkt deprimerend, maar je verhalen zijn een opkikker en als het donker wordt, gaan de lichtjes aan en de gordijnen dicht. De buis aan voor het slechte nieuws en daarna voor iets interessants.
Groeten van Riet.