Siem Reap de 5e dag: vertrek naar Laos - Reisverslag uit Khett Siem Reab, Cambodja van Eugene Hardy - WaarBenJij.nu Siem Reap de 5e dag: vertrek naar Laos - Reisverslag uit Khett Siem Reab, Cambodja van Eugene Hardy - WaarBenJij.nu

Siem Reap de 5e dag: vertrek naar Laos

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Eugene

20 Januari 2011 | Cambodja, Khett Siem Reab

Ben net opgestaan, even een afsluitberichtje. Ik heb mij afgemeld voor het komende, zeer interessante bezoek, maar niet aan mij besteed, aan de Silkfarm.
Ja daar hebben ze hier ook weet van, zie je rupsen zich vol eten aan Moerbijblad (elders, al twee maal mogen aanschouwen) en dan denken die viezerds: ik ga een mooie vlinder worden, maken hun winterslaapje in orde, groot witte koker aan spinsel. Maar dat gaat niet door, dat vlinder worden. Dat gaat dan hup in het KOKENDE water.
AU !!!
Die bijna vlinder is dan dood, ze plukken aan die cocon en beginnen aan dat draadje te trekken; eindeloos, en dat is dan zijde.
En voor straf moet iedereen die dat is komen kijken de winkel in!
Werd door de leidster toch wel op 2 uur geschat voor ze weer terug waren in SR. Nou ik blijf in het hotel, en ga dan te voet, zal dus wel een stoet van tuk-tukkers achter me aan krijgen:"Tuktuk Sir?!!!" zo'n 350 m lopen naar het Museum. Met een hoofdletter, totaal nieuw. Gevuld met wat ze hier gevonden hebben en nu niet meer in het nationale museum in PP staat.
Dan weer terug naar het hotel, met de bus, koffer dicht doen (het is dan 6 uur bij jullie) nog happen en dan naar het vliegveld.
En wie weet, morgen weer een bericht uit Laos.
Maar nu eerst:?????
Soep.

• 20 Januari 2011 - 00:42

Riet:

(A)hoi Eugène,

Zojuist het Belgische nieuws nog eens bekeken nadat ik je eventuele vluchtnummer had gezocht. Even kijken.... en zie daar, je was er al. Nog eens opgezocht hoe de Mekon liep en hoe lang hij was. Enz. enz. Nu kan het vaderland weer rustig zijn en ik wachten tot morgen je volgende bericht binnenkomt. Voor jou is het Good Morning en ik ga proberen om een tukkie (niet te verwarren met tuktuk) te doen.
    Om 18.00 uur, toen ik in Holset bij Léon naar buiten kwam, regende het weer pijpestelen en hoe!!
    Ik heb nu het voordeel van zoab gemerkt. Ook een pré heeft dit weer ....het zout spoelt eraf zonder dat je door de wasstraat rijdt. De aangename temperatuur is gedaald en ik kijk met een begerig oog naar de temperatuur in Siem Reap en naar het lekkere bordje soep dat vanuit het fotoboek steeds aan mij voorbij komt terwijl ik dit schrijf.
    Ik wens je een goede vlucht en happy landing.
    Riet.

• 20 Januari 2011 - 07:47

Marijke:

Hoi, het wordt tijd dat je weer naar huis komt, want er is een grote commotie in Maastricht. Jullie burgermeester Onno heroverweegt tijdens het carnaval de plastic bekertjes weer in te voeren. !!Je begrijpt de hele horeca staat op zijn kop, hoe loopt dat af. Wellicht einde carriere Onno.Dat zou toch jammer zijn. Ik laat het weten zodra er weer hot nieuws is uit Maastricht.

• 20 Januari 2011 - 11:16

Annemie:

Kan ik begrijpen dat je dat niet nog eens wilt zien als je het al 2x gezien hebt. Kun je idd beter naar een museum gaan.
    Ik zou best een dagje of 2/3 over willen komen als ik die mooie foto's zie en aan het warme weer denk, want hier is het alweer koud.
    Ik zou zeggen goeie reis en hou je taai.

groetjes,