Ben weer thuis - Reisverslag uit Lanaken, België van Eugene Hardy - WaarBenJij.nu Ben weer thuis - Reisverslag uit Lanaken, België van Eugene Hardy - WaarBenJij.nu

Ben weer thuis

Blijf op de hoogte en volg Eugene

22 Oktober 2018 | België, Lanaken

Helemaal vergeten dit afsluitverhaal te schrijven, is eigenlijk alleen ook nodig omdat als jullie weer nieuwsgierig gaan kijken of ik al weer een nieuw bericht heb geplaatst dan hier op dit bericht uitkomen.
En dat nieuwsgierig doen hoeft helemaal niet, jullie als trouwe lezer(essen) krijgen immers een berichtje als ik iets nieuws van plan ben.
De terugvlucht was zoals we toch eigenlijk gewend zijn van de KLM, perfect, neem alleen de landing van het vliegtuig: dat heet dan ook een KLM Landing. Dat is zonder boem kwak beng op de baan landen en keurig geleidelijk remmen, bij dat zusterbedrijf gebeurt het juist andersom, zijn waarschijnlijk straaljagerpiloten geweest.
En binnen in het vliegtuig: weer leuk, kreeg ook nog huisje 99, eigenlijk 2 x heb geruild met mijn Britse buurman het huisje dat ik op de heenvlucht extra kreeg, kan ik een andere fan hier in Nederland blij mee maken. Die buurman vliegt met onze KLM, is goedkoper dan zijn Britse vervoerder, spaart wel die huisjes maar wist nog niets van de hype hier om het jaarlijkse nieuwe huisje te bemachtigen. De prijs op internet ligt inmiddels op 32,50, gewoon hebberigheid. Weer een heel stuk lopen op het vliegveld, lijkt Bangkok wel, en omdat er voor EU reizigers nu ook elektronische controle van het paspoort is, hoef je daar ook niet mee in de zeer lange rij te gaan staan. Na de Brexit wordt die rij dus nog langer. En de koffer kwam ook nog, met priority label, snel zodat ik binnen 40 min na landing al in de trein naar het zuiden zat. En die reed ook nog eens op tijd.
PS doe net of ik net over de grens ben, krijg ik ook de belgische vlag er bij in dat vakje hiernaast.

• 22 Oktober 2018 - 07:11

Ben P:

Goed thuisgekomen!
    Ik zie uit naar de foto's.

• 22 Oktober 2018 - 07:57

Olga:

Op naar huisje 100 en 101....102 als je lief bent tegen je persoonlijke verzorgers. En nu dan uitrusten? ik begrijp nu eindelijk dat de Europeanen in verre landen niets verschillen van de Japanners op bezoek in Europa. Amper genieten van de prachtigste hotels en heerlijke bedden, die wekker.... Je mag van mij best berichten sturen van je wekelijkse belevenissen binnen onze papieren landsgrenzen. Welkom thuis, Olga