Dubai
Blijf op de hoogte en volg Eugene
07 Mei 2017 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
Iets te laat hier, met een enorme klap kwam het toestel op de landingsbaan, de piloot moet naar nascholing.
En dan begint de chaos, veel lopen, met lift naar boven daar weer security dan met een treintje weer liften en weer lopen; kortom ik ben blij als ik zo weer in het toestel zit,
Conclusie nooit hier overstappen.
Het is dat ik in de metrotrein kon kijken hoe we reden in de tunnel,er was verlichting, dus ik wist zeker dan we niet in de vorige hal stonden, weer dezelfde winkels, ook de franse modehuizen en goud, goud en heel dure horloges. De stationsklokken zijn hier van Rolex, zal wel alleen reclame zijn, en binnenin een goedkoop klokje.
Foto's volgen staan op een camera.
08 Mei 2017 - 06:09
Miranda Pepels:
In Zwitserland hebben ze Omega klokken vij de spoorwegen. Fijne vlucht verder.
Groetjes Miranda -
08 Mei 2017 - 08:43
Annemie:
Hé Eugene. Zat je beneden of boven in het vliegtuig? En vlieg je business class? Ziet er goed uit. Groetjes
08 Mei 2017 - 15:39
Rob En Annemie:
Geweldig vliegtuig die 380!!! Heerlijk om mee te vliegen is onze ervaring. Is geen business class zo te zien maar het lijkt er wel op als je economic vliegt. Echt confortabel. Goede reis verder wereldreiziger!!