Bangkok
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Eugene
04 Februari 2012 | Thailand, Bangkok
Vliegreis zonder problemen. De stewardessen allemaal weer mooi en prachtig aangekleed. Maar het paarse tasje met de oortelefoon heeft niet meer de opdruk Take me home. Wat ik vorig jaar dus dacht is juist gebleken: al die stewardessen zijn door de reizigers meegenomen. Gelukkig voorraad genoeg in Thailand, er waren genoeg dames voor de bediening aanwezig.
Het is hier stromende regen en onweer. Een heel eind moeten lopen, eerst naar de roltrap en toen naar E, dat is na D nog eens een km (Ben zal dit dus begrijpen)
Gelukkig vertrekt de vlucht naar Rangoon wat later, anders had ik dit niet kunnen schrijven.
04 Februari 2012 - 13:45
Riet W.:
Hallo Eugène,
Je hebt dus de tweede horde ook kunnen nemen! Ik heb gisteren nog nagekeken hoe het met je vlucht "stond", maar jij kon vliegen en dat was op Schihol niet iedereen vergund. En wat die afstanden op de luchthavens betreft, daar zingen wij samen nog eens een liedje over.
Ik ga nu over op je volgende bericht. Tot dan, Riet. -
06 Februari 2012 - 07:04
Ben Ummels:
Klopt, veel lopen dus (had je meer moeten gaan trainen bij George) was het niet zo opgevallen hihihihihi:-). 22 maart vertrek ik weer en kom om de zelfde luchthaven aan.
Even reclame. Jetairways heeft een vlucht naar Bangkok vanaf Brussel even een overstap in Mumbai India dan naar Thailand voor maar €544 retour.
Groet, Ben