Hong Kong, dag 15
Blijf op de hoogte en volg Eugene
26 Juni 2018 | Hong Kong, Hong Kong
We zijn met een kabeltrein, heel steil de helling op, als je naar buiten kijkt lijkt het of de torenflats omvallen, voor inderdaad een mooi uitzicht op de stad. Voor foto's niet zo'n best punt, en nevel en veel te scherp licht, maar met fotoshoppen is het dan toch nog gelukt er zichtbare plaatjes van te maken. Daarna nog naar een plek gereden waar een heus strand is, met als attractie een soort Boeddhakitsch. Daar iets heel opmerkelijks: een of ander zwart beeld van een godheid. Er wordt heel ingewikkeld met een bankbiljet over het beeld gestreken. En dan denk je nou dat stoppen ze in de collectebus. Nee, ze vouwen het op, en stoppen het terug in de beurs. Want dat brengt geluk...
's Middags was vrij....om inkopen te doen. Heb me alleen beziggehouden met zoeken naar chopsticks, ja heel goedkope van plastic of versierd met allerlei zaken, zodat er niet mee te eten valt. Moet na terugkomst in Maastricht bij de toko eens kijken, de routine van het eten met de stokken toch een beetje op peil houden. De vliegreis komt in het volgende bericht, dat is als ik weer thuis ben.
27 Juni 2018 - 23:51
Annemieke:
Wat kun jij heerlijk en smakelijk verslag doen ik zag alles voor me. Prachtige foto's! Ga zo door.