Ergens in de buurt van Schiphol
Blijf op de hoogte en volg Eugene
06 Mei 2017 | Nederland, Schiphol
Gelukkig de kamer vorige maand gereserveerd, want de NS had weer reizen met veel overstappen gepland, al werd er tijdens de rit het reisplan aangepast. Na drie keer overstappen en veel wachten, dat is inherent aan op reis gaan, dan toch op het vliegveld. En dan ook eens geluk, ik hoefde maar vijf minuten te wachten op de hotelbus. Raakte overvol, allemaal langparkeerders die hun auto gingen ophalen.
Morgen om half 12 naar het vliegveld, vanuit Maastricht had ik het niet kunnen halen en om 15.20 de lucht in.
Planning is dat ik maandagmorgen half 5 jullie tijd, het is daar dan 8 uur in Colombo aankom, en dan meteen op toer naar het zuiden van het eiland, eerst kraamkamer zeeschildpadden en dan Galle, een fort van de Portugezen, veroverd door de VOC voor de specerijenhandel. Kaneel, nootmuskaat en peper. Daar nog veel hollandse forten en zelfs een kerk. En daar ga ik dan ook slapen, nee niet in de kerk maar in een hotel. Volgend bericht voor jullie dus niet voor maandagavond
06 Mei 2017 - 22:50
Olga:
Ha Eugene,
Wat een gedoe toch op reis gaan.... en een nieuwsgierige vraag, ontsteek je de lampen ook alleen als deze van Philips zijn?
Een goede en aangename reis toegewenst,
Olga -
06 Mei 2017 - 23:22
Gerthie:
Nou, de reis is begonnen. Verheug me weer op jouw verslagen en mooie foto's
Wens je een prettige reis en heel mooi weer, lekker eten, enz enz Groetjes Gerthie -
06 Mei 2017 - 23:27
Corry Klaver:
Wat een toestanden voor je kunt vertrekken. Ik hoop dat de reis voorspoedig verloopt. Heel veel plezier, geniet ervan. Groetjes Corry -
07 Mei 2017 - 00:41
Annemie:
Hé Eugene,
Goede reis en een fijne vakantie. Ik hoop dat je het niet te zwaar krijgt (haha).
Geniet ervan! Groetjes -
07 Mei 2017 - 01:35
Ingrid Schefman:
Fijne reis
Verheug me op de verslagen
Groetjes Ingrid -
07 Mei 2017 - 12:22